Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Voorbeschouwing Volharding 1 – SV Deurne 1

Voorbeschouwing Volharding 1 - SV Deurne 1

Komende zondag gaat Deurne op bezoek bij Volharding uit het Noord-Brabantse Vierlingsbeek. In het Land van Cuijk treffen ze een meer dan geduchte tegenstander. Zo wisten de manschappen van hoofdtrainer Jan Pruijn de laatste vier competitiewedstrijden allemaal in winst om te zetten, en versloeg het onlangs in bekerverband vierdedivisionist SV Venray in eigen huis.

Voor de fervente voetbalvolgers onder ons herbergt de selectie van de Vierlingsbekenaren een aantal bekende namen met de nodige ervaring op hoger niveau. Zo kwamen doelman Bono Barten en de aanvallers Joop Daniëls en Vincent Buijssen in het verleden enkele seizoenen uit voor provinciegenoot VV Gemert. Met name goalgetter Buijssen vormt al jarenlang een plaag voor menig defensie. In ruim 200 officiële wedstrijden voor zijn elftal wist hij al 110 maal doel te treffen. Een indrukwekkend moyenne. Door de uitoverwinning tegen EHC van voorbije weekend bevindt Volharding zich momenteel op derde plek van de ranglijst.

Onze Blauw-Witten zijn daarentegen ook aan een prima reeks bezig en door de winst op Sportclub’25 zijn de mannen van Frank Teeuwen inmiddels opgeklommen naar de vijfde plek. Een mooie prestatie en bovenal is het erg leuk om te zien hoe een aantal jongelingen zich de laatste weken aan het manifesteren zijn. De jeugd heeft immers de toekomst en aan de hand van de meer ervaren spelers bewijzen ze dat tot op heden zeer zeker. Een positieve ontwikkeling.

Zondag belooft in ieder geval een mooie krachtmeting te worden tussen twee ploegen die de laatste weken hebben aangetoond allebei in grootse vorm te verkeren. Aftrap is andermaal om 14:30 uur en mocht u een keer op een ongebruikelijke vervoerswijze ons vaandelteam achterna willen reizen, dan is wellicht de trein een optie. Station Vierlingsbeek is immers pal tegenover sportpark Soetendaal gesitueerd.

Laatste nieuws