Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Wedstrijdverslag SC Susteren – SV Deurne

Wedstrijdverslag SC Susteren - SV Deurne

De meegereisde supporters van sv Deurne zagen in een voor hen herkenbare wedstrijd Sv Deurne ten onder gaan tegen Susteren. Een team dat graag speelt vanuit een gesloten verdediging en  met snelle uitvallen probeert te scoren.

Na een aftastende start en wat onnauwkeurige schoten over en weer opende Susteren in de 9de minuut al de score na een goedlopende counter over links. (1-0) Hierna nam Sv Deurne wederom het initiatief en met enkele goed lopende aanvallen werd de druk op de Susteren-defensie opgevoerd. Echter tot een doeltreffende afronding kwamen de Deurne voorwaartsen niet. Deels door goed ingrijpen van de verdediging of omdat de eindpass en/of het schot op doel net niet goed genoeg was voor de op dat moment verdiende gelijkmaker.

Ook Sportclub Susteren bleef ijverig op zoek naar uitbreiding van de score, waarbij ze vooral speculeerde op de snelheid van haar vleugelspelers. In de 36ste minuut werd het rechterverdedigingsblok overlopen. Ongelukkigerwijs werd de voorzet door Luc Veeneman achter zijn kansloze doelman Strijbosch gewerkt.

In de slotminuut van de 1ste helft kreeg Sv Deurne via centrale verdediger Mark Louwers nog een redelijke scoringskans. Ook hij slaagde, net als zijn ploeggenoten er niet in om de kansen te benutten.

In de 2de helft veranderde het spelbeeld nauwelijks, ondanks de omzettingen van trainer Frank Theeuwen. Daan Knijnenburg, die voor de afwezige Dennis Groen speelde, werd gewisseld voor Bram van Berlo, welke de linksbuitenpositie overnam van Gert Swinkels. Ook Finn van der Steijn en Thijs Matheij wisselden van positie.

Een aandringend Sv Deurne kreeg in de 51ste minuut echter de 3-0 te verwerken. Een goed genomen vrije trap werd door de spits doeltreffend binnen gekopt en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Sv Deurne drong nog wel aan, maar het geloof om na jaren eens punten te pakken in en tegen Susteren zakte steeds verder weg. Ook de doorgevoerde wissels brachten daarin geen verandering. Integendeel. Uit een van haar uitvallen scoorde Sportclub Susteren op haar herkenbare wijze de 4-0.

Laatste nieuws