• Een nieuw seizoen, een nieuw gezicht… of toch niet helemaal?! “Welkom terug Yolanda als kantine beheerster van De Basis, voor diegene die je niet kennen.. zou je jezelf even voor willen stellen?

Mijn naam is Yolanda van Hal. Moeder van Daan, Alex en Sylke Geven. Ik woon samen met mijn trouwe viervoeter Luna in de Koolhof.

Vanaf mijn tienerjaren een regelmatig bezoeker van SV Deurne. De eerste jaren door mijn vader en broer. Later uiteraard als supporter van Daan en Alex. Mocht je meer van me willen weten.... Spreek me gerust aan en vraag wat je graag wilt weten 🙂

Drie jaar geleden ben ik gestart als kantinebeheerder en heb dat met veel plezier gedaan. Helaas heb ik 1,5 jaar geleden de beslissing moeten nemen om te stoppen. Het was voor mij niet meer te combineren met mijn baan en ik kon mijn taken niet meer uitvoeren zoals ik het graag wilde. Inmiddels is mijn leventje in rustiger vaarwater beland en toen ik benaderd werd door het bestuur of ik terug wilde komen, heb ik daar volmondig ja op gezegd.

Wat heb je gemist aan “de basis”?

Vooral "het team" en de gezelligheid. Maar ook zeker het contact met de bezoekers, spelers, trainers, leiders en de materiaalmannen. Ik ben daarom blij weer terug te zijn en hoop samen met mijn team een top-service te kunnen verlenen aan al onze "klanten".

Gezien de omstandigheden zal dat een uitdaging worden, maar ik heb er zin in.

Waar kijk je het meest naar uit komend seizoen?

Naar de derby 😉

We wensen Yolanda veel succes komend seizoen en vergeet vooral niet te genieten tussendoor!