Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sponsorvoetbaltoernooi 2023 – 14 juli

Sponsorvoetbaltoernooi 2023 - 14 juli

Op vrijdag 14 juli vindt ons jaarlijkse sponsorvoetbaltoernooi plaats.

Wat is het sponsorvoetbaltoernooi?

Een gezellige en actieve avond met de sponsoren van SV Deurne. Daar wil je aan mee doen, want SV Deurne doen we samen, samen met voetballers, vrijwilligers en sponsoren.

Wat is de toernooiopzet?

De wedstrijden worden wederom gespeeld op een half veld, met 5 veldspelers en 1 keeper. Inschrijven kan dus met minimaal 6 spelers. 65% van de spelers moeten ook echt werkzaam zijn bij het bedrijf. Vorig jaar waren er diverse mix-teams met zowel dames als heren. Dat verwachten we dit jaar ook weer. Het team dat de 1e wedstrijd aantreedt met de meeste dames ontvangt 2 consumptiebonnen per speler! Opnieuw mogen meerdere sponsoren samen een team inschrijven, een sponsor mag ook meerdere teams inschrijven. Ook dan geldt dat minimaal 65% van de spelers werkzaam is bij deze gezamenlijke sponsoren.

Inzet is de enorme wisseltroffee, de SV DEURNE SUPER-SPONSOR-CUP die in 2022 gewonnen werd door XXL Nutrition.

We kunnen ons voorstellen dat je bedrijven kent die nog geen sponsor zijn van SV Deurne, maar graag mee zouden willen doen aan deze speciale avond. Je kunt hen contact op laten te nemen met de sponsorcommissie van SV Deurne. Zodra er een sponsorcontract is gesloten staat niets hen in de weg ook mee te doen!

Meer informatie over het sponsortoernooi, de inschrijving en de exacte tijden volgt in de komende weken.

Laatste nieuws