Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken

Club van 100

Sluit je aan bij de club van 100

Ook jij kunt SV Deurne steunen, niet alleen door je support langs de lijn of als vrijwilliger, maar ook met een financiële bijdrage! Als lid van de Club van 100 steun je de vereniging met € 50 per jaar. De bijdrage van de Club van 100 wordt besteed aan initiatieven die vereniging-breed zichtbaar en merkbaar zijn èn een positieve uitstraling voor onze mooie club.

Voorbeelden zijn o.a. de verbetering van de geluidsinstallatie, bewegwijzering op en rondom het sportpark en de aanleg van een tweede pannaveld.

Eens per jaar komen de leden van de Club van 100 samen voor de jaarvergadering. Hierin wordt gezamenlijk bepaald hoe de ingelegde gelden besteed gaan worden. Ideeën komen veelal van de Club van 100 zelf, maar ook uit de vereniging.

Als dank voor je bijdrage krijg je een vermelding op de site als lid van de Club van 100 en word je naam gegraveerd op één van de voetballers in de Club van 100 Eregalerij in de kantine.

Kortom minimale inspanning, een mooie bijdrage en maximaal resultaat voor de vereniging.

Wil je meer weten, heb je ideeën of suggesties voor mooie initiatieven ter ondersteuning, aarzel niet en stuur een mail naar clubvan100@svdeurne.nl of bel met Stefan Aspers, voorzitter Club van 100, op 06 29023307.