Search
Close this search box.
Zoeken

Het bestuur

Ontmoet ons bestuur

Ons doel is het bewegen van SV Deurne in de gewenste richting, de beste voetbalvereniging van de regio voor alle leden naar ieders wens of ambitie. Belangrijk is dit vooral met elkaar te bereiken door het verenigen van alle leden, vrijwilligers en sponsoren. Als bestuur zijn wij verantwoordelijk voor het samen bepalen van onze ambitie, het stellen van prioriteiten en het inrichten van de organisatie waarbij onze voetbal(st)ers, trainers en leiders centraal staan.

Voor het organiseren zijn een groot aantal mensen dagelijks in de weer om voor de diverse functionele teams de zaken goed te regelen. Omdat een vereniging een sterk fundament moet hebben is voor deze opzet gekozen om met een klein bestuur te werken.

Bij onze bereiken van onze ambitie is het een voorwaarde dit vanuit de vereniging te doen. We ontwikkelen onze voetbal(st)ers maar ook onze trainers, leiders en alle andere kaderleden zelf waardoor we onze eigen cultuur in stand houden en tegelijk onze ambitieuze doelen op een duurzame manier realiseren. Deze cultuur is er een waar gepresteerd wordt, zowel op als naast het veld, door onszelf iedere dag te willen verbeteren, op een menselijke manier, maar ook een waar plezier een voorwaarde is.

sv-deurne-bestuur-john-verhees

John Verhees

John Verhees is voorzitter van onze club. 

Ik ben John Verhees, 56 jaar oud, getrouwd met Annelies en vader van zoon Thijs en dochter Emma. Na een korte carrière in de jeugd als voetballer ben ik sinds de aanmelding van Thijs weer betrokken geraakt bij onze vereniging. Als leider, in de jeugdcommissie en vanaf 2013 in het bestuur om samen met vele anderen vorm te geven aan de nieuwe route van SV Deurne om zo hoog mogelijk te spelen met onze eigen jeugd, met onze saamhorigheid als basis. Het is een heerlijk hobby die aansluit bij mijn werk maar tegelijk voor heel veel afleiding en ontspanning zorgt. Ik vind het heerlijk om met name op zaterdagochtend te zien wat er allemaal op de Kranenmortel gebeurt en ben trots hier een bijdrage aan te mogen leveren. Ik houd van uitdagingen en wil deze graag bereiken en besef dat we alleen samen verder komen.

Niek Fransen

Niek Fransen is de penningmeester van onze club. 
Ik ben Niek Fransen, 41 jaar oud, en speel bij de veteranen. Samen met mijn vriendin Sabine heb ik twee zonen: Rover Nico en Scott Harry. Sinds mijn zesde ben ik lid van SV Deurne. Na de jeugd heb ik vele jaren in het tweede elftal gespeeld. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar het uiterst succesvolle vriendenteam “De Beloften” en daarna Blue Velvet. Sinds 2017 maak ik onderdeel uit van het bestuur en vanaf dit seizoen mag ik ook de functie van penningmeester bekleden. SV Deurne heeft zich de laatste jaren goed ontwikkeld en daar ben ik trots op. Samen met mijn collega bestuursleden en de vele vrijwilligers zet ik deze lijn graag en met veel plezier door.

sv-deurne-ons-bestuur-suzan-derks

Suzan Derks

Suzan is bestuurslid met portefeuille verenigingszaken.

Ik ben Suzan Derks, 30 jaar oud en partner van Yuri Veeneman en mama van Daantje. Na veel fanatieke en verschillende sportprestaties ben ik recreatief terecht gekomen bij de Dames van Sv Deurne om te voetballen. Opgegroeid in een gezin waar sport en vrijwilligerswerk er met de paplepel ingegoten werd, wilde ik ook wat doen voor de vereniging waar ik bij voetbalde. Met al 77 jaar een mannenbestuur werd het eens tijd voor een vrouw bij dit gezelschap. Met de portefeuille verenigingszaken mag ik bijdragen aan de bewegingen rondom de voetbalclub die niet zo veel met het voetbalspel te maken hebben. Een vereniging heeft naast het doel om lekker te kunnen voetballen ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarnaast willen we dat iedereen hier een plekje heeft streven we er ook naar dat iedereen bijdraagt aan de vereniging. Een uitdaging in de huidige maatschappij waar ik me graag voor inzet. Ik voel me thuis bij SV Deurne.

Sv-deurne-Maarten-Smets-ons-bestuur

Maarten Smets

Maarten Smets is de secretaris van onze club.

Ik ben Maarten Smets, 27 jaar oud en als vier-/vijfjarig jongetje heb ik bij deze mooie vereniging mijn eerste voetbalstapjes gezet. Naarmate ik ouder werd, raakte ik ook in andere hoedanigheden betrokken bij de club. Zo ben ik een aantal jaren trainer geweest van diverse jeugdelftallen en ben ik sinds twee jaar coördinator van de bovenbouwjeugd. In mijn ogen is de jeugdafdeling de levensader van onze club en ik haal er dan ook ontzettend veel voldoening uit om daar op mijn eigen wijze mijn steentje aan te kunnen bijdragen. Tot op de dag van vandaag heb ik het bij SV Deurne altijd erg naar mijn zin, en ik kijk er naar uit om de komende jaren samen met alle betrokken mensen onze bruisende vereniging naar een nog hoger plan te tillen.