Zoeken

Onze vrijwilligers

Zonder vrijwilligers geen SV Deurne. Wij zijn enorm dankbaar voor alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze club. De ouders die helpen met de trainingen, de maandagochtendploeg die ervoor zorgt dat ons sportpark tip-top in orde is, onze supportersvereniging, iedereen die helpt met de administratieve taken; het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Wij proberen al onze leden en vrijwilligers dan ook te ondersteunen waar mogelijk, bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingsopleidingen, het organiseren van leuke evenementen en het beschikbaar stellen van onze accommodatie.

Benieuwd welke positie jij kan vullen binnen ons vrijwilligerselftal? Kijk dan in het onderstaande menu:

De Basis; Het hart van onze club

De kantine is het hart van elke club. Hier worden de mooiste verhalen gemaakt, gedeeld en beleefd. We noemen onze kantine dan ook de Basis; het fundament van onze mooie club.

Eten, drinken, evenementen, vergaderingen, maar vooral: Gezelligheid. We zijn natuurlijk enorm trots op al ons kantinepersoneel dat ervoor zorgt dat iedereen wat lekkers te drinken en te eten heeft tijdens het delen van die mooie verhalen.

Yolanda van Hal en Eelco den Bresser zijn als duo de ‘baas’ van de basis. Yolanda beschrijft de basis als volgt: “De Basis is uitgegroeid tot een gezellige kantine, waar alle neuzen inmiddels dezelfde kant op staan, waar iedereen welkom is, waar veel georganiseerd wordt door de supportersvereniging en Deurne Youth, waar je altijd welkom bent voor een drankje, een hapje en vooral heel veel gezelligheid”

Altijd up to date door Team Communicatie

Het team Communicatie zorgt ervoor dat er mooie foto’s worden gemaakt, teksten worden geschreven en iedereen via onze media op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen rondom de club. Voorbeelden van onze media zijn onze website, Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

Het communicatieteam bestaat uit hoofd PR -en Communicatie Rens Joosten, fotograaf Roos Knijnenburg, tekstschrijver Marcel Koolen, Instagram experts Jan Kuipers en Eelco den Bresser en videograaf Martien van Dam. Met ondersteuning van onze sponsor Spiegel Crossmedia Communicatie zorgen zij ervoor dat onze communicatie op orde is.

Wil jij je aansluiten bij ons team? Meld je dan door een mail te sturen naar rensjoosten1@hotmail.com.

 

De Maandagochtendploeg; De Ruggengraat van de club

Sportpark de Kranenmortel onderhoudt zichzelf niet. Onze vrijwilligers van de maandochtendploeg zorgen ervoor dat onze velden er mooi bij liggen, de accommodatie schoon is en nog veel meer.

Elke maandag, en vaak ook op de woensdag, zet dit enthousiaste team zich in voor de club. Iedereen heeft zijn eigen bezigheden en verantwoordelijkheden, waardoor iedereen weet wat er moet gebeuren.

Wil jij de club ook ondersteunen als vrijwilliger? Neem dan contact op met Jan Manders of Mat Teeuwen.

Team Financiën

Een voetbalclub functioneert natuurlijk niet zonder goede administratie. Om onze club financieel gezond te houden hebben we ons eigen team Financiën. Deze mannen én vrouw zorgen ervoor dat de ledenadministratie wordt bijgehouden, de facturen worden betaald en verzonden en natuurlijk dat de boekhouding op orde is.

Het team bestaat uit acht hardwerkende clubmensen. Onder leiding van penningmeester Niek Fransen staan Ria Manders, Jack Keijsers, Ton Aarts, Alex van Dinther en Alain van den Besselaar altijd paraat om onze administratie op orde te maken.