Zoeken
Afscheid na meer dan 25 jaar gezamenlijk selectiev …

Afscheid na meer dan 25 jaar gezamenlijk selectievoetbal

Tijdens de seizoensafsluiting van het eerste elftal is nog een keer stil gestaan bij het afscheid van Daan Geven en Job Steeghs. Beide spelers hebben besloten om vanaf komend seizoen hun carrière voort te zetten in een lager elftal bij SV Deurne.

Daan en Job, beide geboren in 1993, spelen al jarenlang samen bij onze club. Begonnen bij de jongste jeugd, daarna de overstap gemaakt naar de senioren en vervolgens aangesloten bij het eerste elftal. In een tijd waarin dit nog wat minder vanzelfsprekend was dan tegenwoordig.
Daarnaast zijn Daan en Job allebei altijd erg betrokken geweest op meedere vlakken binnen de club. Zo zijn zij bijvoorbeeld meerdere jaren als jeugdtrainer actief geweest. En dat zelfs van spelers die zij dit seizoen ‘ploeggenoten’ mochten noemen.

Nu, na gezamenlijk meer dan 25 jaar deel uit gemaakt te hebben van de selectie, kunnen beide spelers terugkijken op een zeer verdienstelijke carrière. Via deze we nomaals bedankt voor jullie inzet en verdienste als selectie speler!

Laatste nieuws

ALV 13 november

13 November ALV UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING MAANDAG 13 NOVEMBER 2023 Bij deze nodigt het bestuur