Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Hartelijk welkom voor nieuwe jeugdleden SV Deurne!

Hartelijk welkom voor nieuwe jeugdleden SV Deurne!

Zaterdagmiddag waren veertien nieuwe jeugdleden te gast in de bestuurskamer van SV Deurne. Zij zijn onlangs lid geworden en sommigen hebben ook al een aantal wedstrijden gespeeld. Allereerst werd verteld wat SV Deurne belangrijk vindt (plezier staat bovenaan de lijst!), en wat je van de de club kunt verwachten. SV Deurne is een vereniging met heel veel vrijwilligers (op dit moment wel 168!), die allemaal een taak hebben. Zonder vrijwilligers kan de club niet draaien. Ook de ouders hebben een belangrijke taak: aanmoedigen van de kinderen.

Na de introductie werd er een rondje gemaakt, waarbij de kinderen en ouders konden vertellen over hun eerste ervaringen van de voorbije maanden. Hierna was er een tour door de kleedkamer van het eerste elftal, het ballenhok, de schuur met machines voor het onderhoud van het sportpark en de keuken. In de keuken werden de kinderen getrakteerd op een lolly in de clubkleuren blauw en wit.

Tot slot kregen alle nieuwe jeugdleden een mooi pakketje bestaande uit een jubileumboek, een SV Deurne petje, een SV Deurne handdoek, bidon en een cadeaubon van Sportpunt Deurne. Wij wensen Sem, Mees, Tren, Riley, Benjamin, Pim, Lucas, Manu, Vince, Rens, Sem, Tobias, Thomas, Thijn en hun ouders een fijne tijd bij de club, en bovenal heel veel plezier!

Laatste nieuws