Search
Close this search box.
Zoeken
Het bekersprookje van de JO15-1

Het bekersprookje van de JO15-1

De JO15-1 maakt heel het seizoen al een mooie ontwikkeling door. Tijdens een sterke seizoenstart zijn er veel wedstrijden gewonnen in zowel de competitie als in de beker. Morgen neemt het team het in de kwartfinale van de beker op tegen De Ster JO14-1. We hebben trainers Jacky Thielen en Luc Joosten enkele vragen gesteld voorafgaand aan de wedstrijd.

Hoe loopt het seizoen tot nu toe?

Om eerlijk te zijn, zijn we het seizoen boven verwachting begonnen. We waren hoog ingedeeld, maar hebben veel wedstrijden weten te winnen en we hebben nog een kleine kans op het kampioenschap.

Wat is jullie key to success?

Bij ons staan twee dingen centraal: Erin blijven geloven én samen met hele team hard werken.

Wat weet je van de tegenstander?

De Ster JO14-1 speelt in de hoofdklasse, maar we moeten waken voor onderschatting. Ze staan namelijk, mede door een aantal dispensatiespelers, overal bovenaan! Ze hebben het hele seizoen pas één wedstrijd verloren. Het is een moeilijke tegenstander.

Wat vinden jullie het belangrijkste om terug te zien in het spel zaterdag?

We willen een team zien, dat voor elkaar door het vuur gaat. Natuurlijk willen we weer een ronde doorgaan, maar vooral de ontwikkeling van de jongens op het veld staat centraal. Verder houden we van verzorgd aanvallend voetbal, hopelijk zien jullie dat ook op het veld terug.

Zaterdag 8 april om 13:00 gaat de wedstrijd in de kwartfinale van de beker van start op Sportpark de Kranenmortel. Iedereen is welkom om het team te supporten!

Laatste nieuws