Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Interview met Thijs Joosten: van Helmond Sport Ond …

Interview met Thijs Joosten: van Helmond Sport Onder 18 naar SV Deurne JO23

Thijs wordt komende November 17 jaar, maar staat nu al “zijn mannetje” bij JO23.

Thijs werd gescout door Helmond Sport toen hij bij SV Deurne JO13 speelde; samen met Tijn Willems ging jij het avontuur aan. (Thijs) “het was lastig, nieuwe omgeving, nieuwe school, 3 à 4x per week trainen etc.” Maar Thijs heeft de afgelopen jaren met name geleerd om van zich af te bijten en meer tactisch te denken.

En nu is Thijs weer terug bij SV Deurne. (Thijs) “ik voel me thuis, nu met minder druk, en het is mooi om met de oudere jongens te voetballen”. Thijs kan nog meedoen met de JO19, maar met zijn kwaliteiten past hij bij JO23; het beleid dat SV Deurne ook nastreeft, namelijk de persoonlijke ontwikkeling en dus vervroegd doorschuiven waar kan.

Thijs heeft nog zeker ambitie. (Thijs) “ik wil een mooi seizoen maken en op termijn mijn debuut maken bij Deurne 1. De JO23-competitie lijkt (voor mij) een fysiek zware competitie, maar heb er veel zin in”.

Thijs waagt zich niet aan een voorspelling maar hoopt toch komend seizoen bovenaan mee te draaien en zo mogelijk een promotie naar de 3e divisie te bewerkstelligen.

Thijs: we wensen je veel succes! Mooi dat je weer terug bent bij SV Deurne!  

Laatste nieuws