Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Jens Verhaak beleeft als Pupil van de Week een fan …

Jens Verhaak beleeft als Pupil van de Week een fantastische dag

Toen Jens de vraag kreeg of hij mascotte van de week wilde zijn bij de wedstrijd SV Deurne 1 – Chevremont 1, zei hij direct volmondig JA!
 
Naarmate zondag naderde, vond hij het toch ook wel spannend worden. Toen we op het sportpark aankwamen, werd Jens bij de ingang al direct heel enthousiast ontvangen door Wim. En met dat warme welkom, was al een groot deel van de spanning verdwenen.  Na een glaasje ranja met een stukje vlaai, was het tijd om het tenue aan te trekken en mee te doen met de warming up. Wat vond Jens het leuk om met de spelers over te passen! En toen om 14.30 uur was het zover: samen met de spelers, scheidsrechter en grensrechters kwam hij super trots het veld op gelopen! De wedstrijd bekeek hij samen met de wisselspelers vanuit de dug-out. Tot drie keer toe konden ze samen juichen, want SV Deurne won met 3-0! Jens vond het geweldig om dat van zo dichtbij te kunnen zien!
 
Na de wedstrijd was het feest nog niet afgelopen, want Jens werd verrast met allerlei leuke SV Deurne spulletjes, waaronder een mooie pet en… een hele gave voetbal! Het hele SV Deurne 1 team én de scheidsrechter hebben er daarna nog hun handtekening op gezet. Met die bal zal niet gevoetbald worden;-), want die heeft al een speciaal plekje op Jens z’n kamer gekregen, zodat hij nog heel vaak zal terugdenken aan deze ontzettend speciale en leuke middag!
 
Niet alleen Jens heeft genoten, maar ook ons hele gezin en opa’s en oma’s. Wat werd er goed voor ons allemaal gezorgd! SV Deurne, heel erg bedankt! Een speciaal woord van dank aan Wim Matheij voor de fijne begeleiding van Jens!

Laatste nieuws