Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Jesper Welten beleeft als Pupil van de Week de dag …

Jesper Welten beleeft als Pupil van de Week de dag van zijn leven

Heel de week keek hij er al naar uit. Mascotte zijn bij de wedstrijd van SV Deurne 1 tegen Sportclub Susteren. En een beetje spannend was het ook wel, want het was toch allemaal nieuw wat er ging gebeuren. Een hartelijk ontvangst met ranja en vlaai in de bestuurskamer om mee te beginnen. Gezellig met papa, mama, Joes, Isa en de opa’s en oma’s. Daarna omkleden in de kleedkamer van ‘het eerste’ in een speciaal tenue van SV Deurne, om het veld op te gaan en een balletje te trappen met de spelers van Deurne 1. En ze deden het harstikke leuk, hij vond het helemaal geweldig!

14:30 uur: de wedstrijd gaat beginnen. Mee het veld op lopen met de spelers en de bal in de hand. Op de foto met de scheidsrechter en de aanvoerders en daarna de aftrap. Slalommend door de verdediging van Sportclub Susteren, 1-0 , geweldig! Fijn tussen de wisselspelers de wedstijd kijken in de dug-out. Helaas 0-1 achter met de rust, maar hij mocht weer met de spelers een balletje trappen. Tweede helft, Deurne ging er tegen aan, maar helaas eindigde de wedstrijd in 1-2.

Dat was door Jesper weer snel vergeten, want hij kreeg nog allerlei leuke attenties met als klap op de vuurpijl een bal, met alle handtekeningen er op van de spelers van SV Deurne! Wat was hij trots. Ook zijn broertje en zusje hebben genoten, want er waren nog snacks en een snoepzak na afloop, top geregeld! Speciale dank aan Wim Matheij die Jesper bij de hand heeft genomen en de middag heeft geleid en natuurlijk aan alle spelers en begeleiders van SV Deurne! Een herinnering om nooit te vergeten! Hij heeft de dag van z’n leven gehad. 

Bedankt SV Deurne!

 

Laatste nieuws