Search
Close this search box.
Zoeken
Jesse’s topmiddag!

Jesse's Topmiddag

Gistermiddag was het zover; SV Deurne – de Ster! Een spannende wedstrijd waar Jesse al even naar uitkeek, want hij mocht vandaag de mascotte zijn!

Bij aankomst werd Jesse direct herkend en vrolijk ontvangen! Op naar de bestuurskamer ,terwijl Wim goed uitlegde wat Jesse stond te wachten. Na een lekker stukje vlaai was het zover, omkleden en een balletje trappen met de helden van het eerste van Deurne. Na de warming-up samen het veld op en na de toss scoorde Jesse de 1-0 voor SV Deurne, dat belooft veel goeds voor vandaag!

Tijdens de spannende wedstrijd waarin veel goals vielen aan beide kanten, zat Jesse op de eerste rang in de dug-out. Daar was het soms spannend maar ook heel gezellig met leuke vragen als; wat eet je in de ochtend op je boterham, en wat eet je liever; een frikandel of een kroket.. Hoe moet je daar nou tussen kiezen 🙂

Na de wedstrijd nog wat drinken en met een gevulde tas en een mooie ervaring rijker naar huis. Jesse heeft ontzettend genoten en wil bij deze iedereen bedanken voor deze mooie middag! 

Laatste nieuws