Search
Close this search box.
Zoeken
Nieuw Hoofdstuk: SV Deurne en ING Bundelen Krachte …

Nieuw Hoofdstuk: SV Deurne en ING Bundelen Krachten!

Met grote blijdschap kondigen wij onze splinternieuwe driejarige samenwerking met ING aan! Vanaf 1 augustus is het sponsorcontract in werking getreden. ING gaat maar liefst 625 amateurvoetbalverenigingen ondersteunen.

Wij zijn vereerd met het vertrouwen van ING en kijken vol enthousiasme uit naar de komende drie jaar, waarin we gezamenlijk streven naar groei en ontwikkeling binnen het amateurvoetbal. 🌱⚽️

Onze voorzitter, John Verhees, vertelt het volgende: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij nog meer mooie dingen doen voor onze leden. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met SV Deurne en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving” – zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

We kijken erg uit naar onze samenwerking 🙌⚽️ #SVDeurne #ING #SamenSterk #Amateurvoetbal

Laatste nieuws