Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Ook een stilleven maken van je favorieten?

Ook een stilleven maken van je favorieten?

Fotoclub Optika is al jarenlang partner van SV Deurne. Zij zorgen ervoor dat we allemaal heel mooie foto’s hebben van onze leden in actie!

In het verleden heeft fotoclub Optika veel fotografiecursussen voor niet-leden verzorgd. Marius van Deursen en Mart Fransen waren daarachter de drijvende krachten. In 2018 is Optika met deze activiteit gestopt. Eind vorig jaar is besloten om in 2023 toch weer een opleidingsactiviteit te starten waaraan zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. Inmiddels is de Helmondse fotografe Tahné Kleine (www.tahnekleine.com) bereid gevonden om een drietal workshops te verzorgen op 28 maart (stilleven), 25 april (splash) en 26 september (Vermeer).

Deze work¬shops beginnen telkens om half acht ’s-avonds in het clubhuis van Optika op het terrein van SV Deurne aan de Kranenmortel. Voor deelname aan de eerste workshop heb je niet meer nodig dan een camera, eventueel een statief en een aantal voorwerpen waarvan je een stilleven wil maken. Omdat Optika inmiddels ook ruimte heeft voor een aantal nieuwe leden, zijn de workshops voor hobby-fotografen die eventueel belangstelling hebben voor een lidmaatschap van Optika een mooie gelegenheid om kennis te maken met de fotoclub. Zij zijn overigens ook van harte welkom om vrijblijvend een aantal fotobesprekingen van Optika bij te wonen, om zelf te ervaren op welke manier en in welke gemoedelijke sfeer de leden van Optika elkaar helpen om betere foto’s te maken.

Belangstellenden voor de workshops kunnen zich aanmelden via theo.welten@kpnplanet.nl of bellen naar 06.53463699.

Laatste nieuws