Close this search box.
Presentatiegids 23/24

Het is zover! Met trots presenteren we de splinternieuwe presentatiegids van SV Deurne voor het seizoen 2023-2024. 📚

e zijn verheugd om jullie te laten weten dat het allereerste exemplaar met alle eer is overhandigd aan een SV Deurne icoon: Harrie d’n Bakker.

We hebben met veel enthousiasme aan onze gids gewerkt, waarbij we speciale aandacht hebben gegeven aan de verhalen van onze geweldige vrijwilligers.

📬 We gaan aan de slag met de bezorging van de gidsen. Spit de gids goed door! Het is een uitgelezen kans om meer te ontdekken over onze club, de mensen die het laten draaien en de plannen voor het komende seizoen.

Dus leden van SV Deurne, houd je brievenbus goed in de gaten en geniet van de nieuwe presentatiegids! 📮