Search
Close this search box.
Zoeken
Presentatiegids SV Deurne 2023/24

Presentatiegids SV Deurne 2023/24

📢 Nieuws vanuit SV Deurne! 📚 

Onze presentatiegids is weer in ontwikkeling en we kunnen niet wachten om jullie te verrassen met een gloednieuwe editie. Dit jaar belooft extra bijzonder te worden, met een schat aan prachtige verhalen over de ware ruggengraat van onze club: de vrijwilligers, sponsoren, leden en alle andere onmisbare individuen die samen SV Deurne tot een bloeiende gemeenschap maken.

🤝 Onze club draait niet alleen om wat er op het veld gebeurt, maar ook om de geweldige mensen die achter de schermen werken om onze visie te realiseren. Hun toewijding en passie verdienen het om in de schijnwerpers te staan, en dat is precies wat we met deze presentatiegids willen bereiken.

📣 Maar hier hebben we jouw hulp bij nodig! In september zullen we de presentatiegidsen gaan bezorgen bij alle leden en betrokkenen. We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een handje willen helpen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze gidsen in de handen belanden van iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Als je wil helpen, neem dan contact op via Jack Keijsers (als je ons een bericht stuurt, sturen we zijn contactgegevens naar je toe).

Laatste nieuws