Search
Close this search box.
Zoeken
Procedure Teamindeling seizoen 2023/2024

Procedure Teamindeling seizoen 2023/2024

Het Technisch Hart Jeugd van SV Deurne heeft besloten om de procedure omtrent de teamindelingen gelijk te houden aan die van de afgelopen jaren. Het is daarbij belangrijk dat zoveel mogelijk informatie wordt verzameld, op basis waarvan het Technisch Hart Jeugd de teamindeling zal maken.

 

Op basis van de informatie vanuit trainers/leiders, bevindingen van scouts/coördinatoren en hun eigen bevindingen maken zij de teamindeling.

 

Alle trainers en leiders (JO11 t/m JO19) van de jeugdteams krijgen een overzicht van hun eigen team. Hierin moet informatie over de spelers worden ingevuld. Het formulier wordt toegestuurd naar verenigingszaken@svdeurne.nl

 

Op 13 mei krijgen de trainers en leiders de mogelijkheid om toelichting te geven over de ingestuurde informatie. De planning hiervoor wordt opgestuurd.

 

Tijdspad:
– uiterlijk 4 mei ontvangen alle trainers en leiders een formulier met de voetballers van hun team. Trainers/leiders vullen het in en sturen dit naar verenigingszaken@svdeurne.nl.
– Uiterlijk 11 mei moeten de formulieren met de informatie over de spelers zijn opgestuurd.
– Op 13 mei vindt er met de staf van ieder team een gesprek plaats waarin het mogelijk is om de informatie over de spelers toe te lichten. Let op: zonder ingestuurd formulier gaat het gesprek niet door.

– Van 13 mei tot 11 juni zal Het Technisch Hart Jeugd de teamindeling seizoen 2022-2023 maken.
– Maandag 12 juni wordt de teamindeling op de website van SV Deurne gepubliceerd.
– Tot vrijdag 16 juni is het mogelijk voor ouders en/of spelers om per e-mail naar verenigingszaken@svdeurne.nl een gesprek met Kees Adriaanse aan te vragen over de teamindeling.
– zaterdag 17 juni vanaf 11:00 uur zullen door Kees gesprekken worden gevoerd met ouders en/of spelers. Verslagen van deze gesprekken worden naar Het Technisch Hart Jeugd gestuurd. Zij zullen zo snel mogelijk een reactie geven naar de ouders en/of spelers.

Belangrijk: Als trainers, leiders of coördinatoren uitspraken doen over spelers, dan kunnen hier nog geen conclusies uit worden getrokken! Op basis van alle beschikbare informatie zal het Technisch Hart Jeugd na 13 mei de teamindelingen gaan maken. Deze zijn pas definitief wanneer ze op de website gepubliceerd zijn.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat dit een transparante procedure is, die aan alle belanghebbenden de mogelijkheid geeft om informatie aan te leveren.

 

Met sportieve groet,
Het Technisch Hart Jeugd van SV Deurne

Laatste nieuws