Sluit dit zoekvak.
Pupil van de week: Jesper Welten

Pupil van de Week: Jesper Welten

Jesper Welten is aanstaande zondag Pupil van de Week in de thuiswedstrijd van ons vaandelteam tegen Sportclub Susteren.

Jesper is acht jaar oud en zit op De Hasselbraam in de Heiakker op school. Later wil hij graag politieagent worden. Zijn grootste hobby is natuurlijk voetballen, maar daarnaast vindt Jesper het ook erg leuk om met lego te spelen.

Dit seizoen speelt Jesper als aanvaller in de JO8-Wit en zijn sterke punten zijn dribbelen en schieten. Zijn trainer is Leon van Moorsel.

PSV is zijn favoriete club en buitenspeler Noa Lang zijn grote voetbalidool. Jesper vindt het fantastisch dat PSV het dit seizoen zo goed doet en waarschijnlijk kampioen gaat worden. Zijn favoriete spelers bij SV Deurne zijn Jespers vriendjes en teamgenootjes Jorg, Jesse, Jens, Kane en Joes.

Voor komende zondag verwacht Jesper dat SV Deurne in een hele spannende wedstrijd met 3-2 gaat winnen.

Heel veel plezier aanstaande zondag en laten we hopen dat de voorspelling van Jesper gaat uitkomen!