Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Pupil van de week Jesse Vogels beleefde een topdag …

Pupil van de week Jesse Vogels beleefde een topdag!

Wat was het een mooie zondag, met een heerlijk zonnetje en een prachtige 4-0 overwinning tegen Mierlo-Hout. Voor pupil van de week Jesse Vogels was deze dag extra speciaal, aangezien hij als mascotte mee het veld op mocht:

“Eerst mocht ik mee de warming-up doen. Ik vond het van tevoren wel spannend, maar toen ik het veld op ging niet meer. Iedereen was ook heel aardig en ik kende ook een speler, Finn, die loopt stage bij mij in de klas.”

“Toen mocht ik de aftrap nemen en proberen te scoren in de goal van de tegenstander. Dat was gelukt. Ik vond hun keeper niet zo goed. Vanuit de dug-out kon ik de wedstrijd goed zien. Ik zag dat alle spelers van SV Deurne heel goed zijn en ik heb heel hard gejuicht bij alle goals. De rust was eigenlijk het leukst, want toen mocht ik met de reservespelers op goal schieten met hele fijne ballen. Zelf had ik ook een bal in de kruising geschoten!”

“Ik denk wel dat ze ook door mij hebben gewonnen, want ik keek de hele tijd naar de bal. En als ik even niet keek, dan had de tegenstander ineens de bal. Ik dacht wel dat we zouden gaan winnen, maar 4-0 had ik echt nooit verwacht. Fantastisch!”

“Na de wedstrijd kreeg ik ook heel veel lekkers en cadeaus. Dat vond ik echt heel erg leuk! SV Deurne bedankt voor de leuke en vooral spannende dag!”

Laatste nieuws