Search
Close this search box.
Zoeken
Padel Meets SV Deurne

Padel meets SV Deurne

PADEL meets SV DEURNE

Nu het voetbalseizoen erop zit kan iedereen eventjes genieten van de zomerstop.

Máár als je toch graag actief bezig wilt blijven tijdens de zomerperiode en wellicht daarna ook nog heeft SV Deurne een samenwerking met Casa de Padel in Deurne. (in het pand van Ames sport naast ons sportpark)

Super leuk als teamactiviteit of om onderling of met het gezin te spelen!

Padel kan worden gespeeld door alle leeftijden vanaf ongeveer 9 jaar en is de meest upcoming sport van het moment en een mooie aanvulling op voetbal.

Padel SV Deurne abonnement

Voor een eenmalig bedrag van € 20 kun je tot 1 september onbeperkt spelen op zaterdagmiddag en zondagmiddag tussen 12:00 en 22:00.

Padel lessen

Inbegrepen bij een abonnement zijn gratis lessen voor leden van SV Deurne. In groepen van 4 of meer zodat je de basis onder knie kunt krijgen of juist nóg beter kunt worden! (ook leuk als teamactiviteit)

SV Deurne Padel toernooi

Bij voldoende animo verzorgen we een exclusief SV Deurne padel toernooi tegen het einde van de zomer waarbij onderscheid gemaakt zal worden tussen beginners/medium en gevorderden.

Geheel gratis voor leden van SV Deurne!

Heb jij interesse in padel?

Neem dan contact op met Marijn van Casa de Padel op nummer 06-50501313 en geef aan dat je gebruik wilt maken van de SV Deurne actie.

www.casadepadel.io

Geldt voor alle leden van SV Deurne én gezinsleden!

Padel rackets en ballen zijn te leen bij Casa de Padel.

Laatste nieuws