Search
Close this search box.
Zoeken
SV Deurne, op jacht naar een mooie prijs?

SV Deurne, op jacht naar een mooie prijs?

Aanstaande zondag neemt SV Deurne het in eigen huis op tegen koploper RKSV Wittenhorst. Een wedstrijd met meerdere belangen. Enerzijds om een stap te kunnen zetten op de ranglijst en anderzijds omdat dit de laatste wedstrijd is van de 2e periode. 

De gasten uit Horst zijn de uitgesproken titelkandidaat dit seizoen. Vorig seizoen was de ploeg van Sjoerd van der Coelen ook al dicht bij promotie naar de 4e divisie. SV Venray ging er echter met de kampioensschaal vandoor en in de nacompetitie bleek RKSV Minor net te sterk.

De start aan het huidige seizoen was erg goed met een overtuigende winst van de 1e periodetitel. Afgelopen donderdag (9 maart) boekte Wittenhorst nog een knappe 0-3 overwinning in Kerkrade tegen Chevremont. De twee wedstrijden daarvoor tegen EFC en Venlosche Boys eindigde allebei in een 2-2 gelijkspel.

Sterke reeks

SV Deurne is bezig met een erg sterke reeks wedstrijden. Deze reeks werd vlak voor de winterstop al ingezet door onder andere een overtuigende overwinning in en tegen Someren. Na de winter heeft dit herstel zich voortgezet. Allereerst met een gelijkspel op bezoek bij Volharding, vervolgens door overwinningen tegen SC Susteren, Chevremont en Venlosche Boys. Afgelopen zondag moesten de mannen van Wim Verbeek en Frank Teeuwen genoegen nemen met een punt op bezoek bij RKSV Minor. Een mooie reeks resultaten, zeker gezien de matige start van het seizoen met slechts 5 punten na de eerste 9 wedstrijden.

Periodestand

Door deze sterke reeks kan een overwinning aanstaande zondag een periodetitel opleveren. Volharding is echter de favoriet, als zij in eigen huis winnen tegen De Ster dan zijn zij zeker van de tweede periodetitel.

Wanneer Volharding punten laat liggen én wanneer het SV Deurne lukt om van Wittenhorst te winnen dan zal er ongetwijfeld een mooi feest losbarsten in ‘De Basis’!

Stand 2e periode:

  1. Volharding 8-17 (+4)
  2. SV Deurne 8-15 (+9)
  3. Wittenhorst 8-14 (+9)
  4. BSV Limburgia 8-14 (+8)
  5. EFC 8-13 (+4)

 

Het feit dat ons eerste elftal in de positie is gekomen om een periodetitel te kunnen winnen is al een groot compliment waard. Ondanks dat er dit seizoen nog de nodige punten gepakt moeten worden zou dit een mooie (tussentijdse) kers op de taart zijn! Alle support is dan ook meer dan welkom aanstaande zondag. Aanvang wedstrijd op sportpark De Kranenmortel is 14.30 uur.

Laatste nieuws