Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Technische staf JO23 voor seizoen 2024-2025 bekend

Technische staf JO23 voor seizoen 2024-2025 bekend

In het seizoen 2022-2023 is SV Deurne begonnen met een JO23-team. De technische staf bestond bij de start uit Teun van Deursen, Erik Sterk en Joost Bukkems. Vanwege een drukke gezins- en werksituatie is laatstgenoemde per dit seizoen gestopt, en aan het einde van dit lopende seizoen zullen ook Teun en Erik stoppen als trainer. Namens SV Deurne zijn wij bovengenoemde mannen zeer dankbaar voor hun toewijding en verdiensten van de voorbije jaren. 

Als SV Deurne zijn we trots en blij dat we binnen het eigen jeugdtrainersgilde de nieuwe technische staf voor JO23 kunnen presenteren in de personen van Harm van der Steen en Roy Gieben. Harm van der Steen behoeft geen introductie. Jarenlang vaste waarde in Deurne 1 en gevreesd als spits in de Hoofdklasse. Harm heeft naast zijn ervaring als speler ook ruim ervaring opgedaan als jeugdtrainer. Per dit seizoen is Harm, na een langdurige blessure, definitief gestopt als speler en heeft hij zijn volledige focus gelegd op het trainerschap.

Roy Gieben is sinds enkele jaren verbonden aan SV Deurne als jeugdtrainer en sportpedagoog. Roy is op dit moment bezig met de opleiding UEFA B Youth en heeft ervaring binnen zijn werk en stages bij andere voetbalclubs.

Harm over zijn stap als hoofdtrainer/coach: “Ik kijk uit naar de samenwerking met de trainers van Deurne 1 en de jeugdelftallen, en heb veel zin om met de JO23-groep aan de slag te gaan met als uiteindelijke doelstelling voor deze jongens om de stap naar Deurne 1 te maken!”

Roy over zijn volgende stap als trainer/coach: “Ik kijk er ontzettend naar uit om komend jaar met de JO23 aan het werk te gaan en ik kijk ook uit naar de samenwerking met Harm. Ik ga ervan uit dat we volgend seizoen mooie stappen kunnen zetten met deze getalenteerde groep!”

Erwin Boerenkamps namens TZ: “Deurne JO23 is een pool van talenten die de komende jaren de stap naar Deurne 1 kunnen maken met de juiste begeleiding en het juiste plan op individueel niveau. Wij vertrouwen deze taak graag toe aan Harm en Roy”.

Laatste nieuws