Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Tijn Willems keert weer terug bij SV Deurne als se …

Tijn Willems (jeugd Helmond Sport) keert weer terug bij SV Deurne als selectiekeeper per seizoen 2023-2024

Wij zijn blij mee te delen dat Tijn Willems per volgend seizoen zal aansluiten bij SV Deurne.

Tijn (17 jaar, Deurne) is de afgelopen 5 seizoenen actief geweest bij de jeugd van Helmond Sport en heeft daarvoor gevoetbald en gekeept bij SV Deurne.

Wij zijn altijd erg trots als een speler de overstap kan maken naar een BVO, maar nog net zo blij als een speler aangeeft terug te komen naar SV Deurne. 

Erwin Boerenkamps namens TZ: “We proberen zoveel mogelijk in contact te blijven met alle (jeugd)spelers met een SV Deurne verleden. Zo hebben we ook enkele gesprekken gevoerd met Tijn en het gevoel is wederzijds heel goed om bij SV Deurne mooie voetbaljaren te krijgen. Tijn krijgt het vertrouwen om met zijn 17 jaar aan te sluiten bij de selectie, samen met de huidige keepers. We wensen hem alle succes!

Tijn Willems over zijn komst naar SV Deurne: “Ik ben erg blij om hier weer terug te komen na een periode van 5 jaar bij Helmond Sport te hebben gespeeld. Na een aantal goede gesprekken was het voor mij duidelijk om hier vanaf volgend seizoen weer aan de slag te gaan en alles te geven voor deze club. Ik ben blij dat Sv Deurne mij deze kans geeft en denk dat ik mij op deze manier goed kan ontwikkelen. Ik wil graag belangrijk zijn en punten pakken voor het team. Vanaf volgend seizoen ga ik hier mijn uiterste best voor doen”.

 

In de komende weken berichten we nog nader over de spelersgroep voor het seizoen 2023-2024.

Laatste nieuws