Close this search box.
Topprestaties en sportieve rivaliteit: het sponsor …

Topprestaties en sportieve rivaliteit: SV Deurne's sponsorvoetbaltoernooi eindigt in triomf voor Rabobank!

Op een mooie vrijdagavond vond het jaarlijkse sponsorvoetbaltoernooi plaats op onze club. Het sportpark de Kranenmortel was het decor voor deze spannende wedstrijden, waar verschillende sponsoren van de voetbalclub streden om de felbegeerde beker.

Het toernooi begon met een opwindende sfeer, met teams die vol enthousiasme het veld betraden. Na een reeks intensieve poulewedstrijden waren er uiteindelijk vier clubs overgebleven om in de halve finales te strijden. Deze teams waren XXL Nutrition, Flynth, Rabobank en BM Personeel.

De spanning was voelbaar tijdens de halve finales, waarbij de spelers alles uit de kast haalden om een plek in de finale te veroveren. De toeschouwers werden getrakteerd op prachtige doelpunten, spannende reddingen en technisch vernuft. Uiteindelijk wisten BM Personeel en Rabobank zich te plaatsen voor de ultieme eindstrijd.

Met het luiden van het fluitsignaal begon de finale. Beide teams waren vastberaden om de overwinning binnen te slepen en lieten geen ruimte voor fouten. Het spel golfde op en neer, met kansen aan beide kanten. De toeschouwers werden op het puntje van hun stoel gehouden door de intense wedstrijd. Rabobank kwam op een 2-0 voorsprong, maar door een goal van BM Personeel werd het nog even spanned. De laatste kans van BM Personeel eindigde op de lat en wat dus nét niet goed genoeg benut om een penaltyserie af te dwingen.

Na een zenuwslopende strijd kwam Rabobank dus als sterkste uit de bus en behaalde de overwinning, waarmee ze zich kroonden tot winnaar van het sponsorvoetbaltoernooi bij SV Deurne.

Het sponsorvoetbaltoernooi was weer een groot succes en een waar hoogtepunt in de clubkalender.

Met een glimlach op ons gezicht kijken we uit naar de volgende editie van het sponsorvoetbaltoernooi!