Zoeken
Topscorerstitel voor spits Stefan van der Werf

Topscorerstitel voor spits Stefan van der Werf

Afgelopen vrijdagavond heeft Stefan van der Werf tijdens het ED Amateurvoetbalgala de prijs voor topscorer van de 1e klasse in ontvangst mogen nemen.
Met 16 doelpunten eindigde Stefan op de 1e plaats. Daarmee liet hij onder andere de aanvallers van EFC en SV Someren achter zich. Interessant gegeven is wel dat Stefan voor deze 16 doelpunten omgerekend slechts 15 wedstrijden nodig heeft gehad. Door een lange blessure maakte de spits op 26 november pas zijn eerste wedstrijdminuten van dit seizoen. Dat maakt deze prestatie natuurlijk extra knap!

Stefan wil daarvoor met name zijn ploeggenoten bedanken: “Na de winterstop hebben wij als team een hele sterke periode doorgemaakt. Gelukkig heb ik daar met mijn doelpunten ook een goede bijdrage aan kunnen leveren. Richting het einde van het seizoen kwam deze topscorerstitel in beeld en ik ben blij dat mijn ploeggenoten geholpen hebben om het voor elkaar te krijgen. Wij gaan er in de eerste maanden van het nieuwe seizoen alles aan doen om te starten zoals wij nu geëindigd zijn en hopelijk kan ik daar zelf ook een belangrijke rol in spelen!”

De voorbereiding van Deurne 1 op het nieuwe seizoen start op dinsdag 8 augustus. Binnenkort komt er via de website meer informatie over de voorbereiding en de oefenwedstrijden.

Laatste nieuws

ALV 13 november

13 November ALV UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING MAANDAG 13 NOVEMBER 2023 Bij deze nodigt het bestuur