Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Welkom op de nieuwe website van SV Deurne!

Welkom op de nieuwe website van SV Deurne

Het is eindelijk zo ver. Zoals sommigen van jullie al gehoord hebben zijn we bezig geweest met het maken van een nieuwe website. De oude website was wel aan vervanging toe. Bij deze lanceren we dus de eerste versie van onze nieuwe website. Hieronder geven we alvast antwoorden op enkele vragen die bij ons naar boven zijn gekomen.

Is dit de laatste versie van de website?

Nee. We zullen de komende weken en maanden intensief doorgaan met het verder uitwerken van pagina’s zoals de teampagina’s, de pagina’s over de vrijwilligers en die over onze sponsoren.

Ik mis de uitslagen en standen?

De uitslagen en standen staan nog niet op onze nieuwe website. We verwijzen je voor nu graag door naar de App voetbal.nl. Deze app is eigenlijk altijd up to date. Bij onze oude website merkte we dat de uitslagen en het programma vaak vastliepen. Voetbal.nl is dus eigenlijk het beste alternatief. We zijn er nog mee bezig!

Het programma van het eerste elftal is wel te vinden op de nieuwe website.

Ik mis nog een bepaald artikel of bepaalde informatie, bij wie kan ik aankloppen?

Stel jij hebt nu nog goede input of goede ideeën voor de nieuwe website. Mail deze dan naar Rens Joosten. Rens overziet het proces en zal contact met je opnemen. Stuur ons even een persoonlijk
berichtje, dan geven wij de contactgegevens door, of kijk voor de gegevens op de contactpagina.

De teampagina’s zijn zo te zien nog niet helemaal gevuld, hoe komt dit?

We hebben geen prioriteit gesteld aan het vullen van de specifieke teampagina’s. Door de verandering in de AVG-wetgeving is het niet mogelijk om van iedereen de gegevens op de website te plaatsen. Dit betekent dat we de namen van de teams niet zomaar mogen delen. We zijn aan het kijken naar alternatieven. Voor specifieke informatie over jouw team kan je via de app Voetbal.nl of jouw persoonlijke WhatsApp terecht.

Wie mogen we bedanken voor het upgraden van onze website?

Met name het bedrijf Trienekens Online, voor de technische zaken, Jelle van der Steen voor het sponsoren en mogelijk maken van de website en tenslotte Roos Knijnenburg voor de uitstekende beelden en fotografie!

Bij andere vragen of onduidelijkheden kan je altijd een bericht sturen! 

Laatste nieuws