Close this search box.
Zeer geslaagde welkomstbijeenkomst voor jeugdleden

Zaterdagmiddag 2 september was de welkomstbijeenkomst. De nieuwe jeugdleden en hun ouders werden welkom geheten door bestuur, spelers van Deurne 1, Hoofd Jeugdopleidingen, Vertrouwenspersoon en nog diverse kaderleden van de club. Daarna gingen zij met elkaar in gesprek over wat de club van de leden verwacht en wat de leden van de club kunnen verwachten. Dat waren zeer boeiende gesprekken, waarin vooral de jongeren hun mening lieten horen. Daarna was er een tour langs de keuken, de kleedkamer (+ fysioruimte en krachthonk), het ballenhok en de loods. Er werden veel vragen gesteld en natuurlijk mochten de jongeren even op de grote grasmaaier gaan zitten. Tenslotte was er een afsluiting, waarbij er door het bestuur verrassingen werden uitgedeeld: SV Deurne petje, SV Deurne handdoek, jubileumboek, SV Deurne pen en een cadeaubon van Sportpunt. Natuurlijk werd er ook nog een foto gemaakt met de nieuwe jeugdleden!

Een hartelijk welkom voor: Mex, Nils, Suze, Joris, Timo, Fynn, Stan, Ryan, Adam, Chris, Willem, Jens, Noud, Job, Robin, Dylano en Abdel