Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Voorbeschouwing SV Deurne 1 – RKSV De Ster 1

Voorbeschouwing SV Deurne 1 - RKSV De Ster 1

Na de bekeronderbreking van voorbije week, treden de mannen van Frank Teeuwen aanstaande zondag weer in competitieverband aan tegen RKSV De Ster uit het Zuid-Limburgse Stein. Voor beide ploegen is inmiddels het bekeravontuur ten einde gekomen. Zo verloor een strijdbaar en passievol spelend Deurne vorige week nipt van vierdedivisionist RKSV Wittenhorst, en dolven de Limburgers in dezelfde bekerronde na strafschoppen het onderspit tegen vierdeklasser VV Daalhof uit Maastricht.

RKSV De Ster is alleraardigst aan de competitie begonnen, en na vier gespeelde wedstrijden heeft de ploeg van hoofdtrainer Pedro Ricksen zich met zeven punten op een keurige vijfde plek op de ranglijst gepositioneerd. Zo werden tot op heden de thuiswedstrijden tegen SV Someren en EHC in winst omgezet en werd er in de uitwedstrijden tegen respectievelijk SV Valkenswaard en Limburgia een gelijkspel en nederlaag geboekt.

In dit prille voetbalseizoen zijn de verschillen op de ranglijst logischerwijs nog klein, en om de aansluiting met de middenmoot te behouden, is het voor de Deurnenaren zaak om de drie punten op de Kranenmortel binnen te halen. Onze Blauw-Witten zijn in ieder geval vastberaden om de laatste thuiswedstrijd in competitieverband tegen SHH een passend vervolg te geven. Toen werd met fris en frivool spel een mooie overwinning behaald en werden de toeschouwers middels een aantal prachtige aanvallen en dito goals op hun wenken bediend.

Aanvang wedstrijd is zoals gewoonlijk 14:30 uur, en het is hierbij wellicht goed om te vermelden dat aankomend weekend de wintertijd ingaat.

Tot zondag op de Kranenmortel!

Laatste nieuws