Search
Close this search box.
Zoeken
Teamindeling JO12 tm JO19 om 21:00 uur

Teamindeling JO12 tm JO19

Beste leden,

Bij deze de teamindeling jeugd voor het seizoen 2023/2024. Na vele overleggen waarin we elk jeugdlid individueel hebben besproken, is het eindelijk zover! Het nieuwe seizoen komt eraan en daar hoort een nieuwe teamindeling bij.

Wil je meer weten over onze teamindelingsprocedure? Lees hier het artikel: https://www.svdeurne.nl/nieuws/procedure-teamindeling-seizoen-2023-2024/

Download hier het bestand met de teamindelingen: Definitieve Teamindeling 2324

Heb je vragen over d/e teamindeling? Tot vrijdag 16 juni is het mogelijk voor ouders en/of spelers om per e-mail naar verenigingszaken@svdeurne.nl een gesprek met Kees Adriaanse (procescoördinator teamindeling) aan te vragen over de teamindeling. Op zaterdag 17 juni vanaf 11:00 uur zullen dan eventueel door Kees gesprekken worden gevoerd met ouders en/of spelers over de teamindeling.

Let op: dit is de enige route waarop vragen in behandeling worden genomen. Zorg er dus voor dat je de juiste weg bewandelt als je een vraag hebt.

We gaan de komende weken flink aan de slag met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Hieronder valt onder meer het invullen van de stafleden voor de jeugdteams. Mocht je graag een rol willen spelen, laat dat dan zeker weten via verenigingszaken@svdeurne.nl

 

Laten we er samen een mooi seizoen van maken!

Laatste nieuws